SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Gymnastikförening
Gymmix Gruppträning
Gott Nytt År
2020-12-31 11:22
Nyårshälsning från Sala Gymnastikförening!

Det har varit ett mycket annorlunda år. En pandemi har lamslagit världen, Sverige och Sala och vi i vår förening har drabbats, både personligen och i vår verksamhet.

Vi vill först och främst tacka våra fantastiska ledare och instruktörer och vår tappra medlemmar för detta år. Barn och ungdomsverksamheten har ändrat schema och rutiner, de har tvättat händer och redskap i mängder, tyvärr fått ställa in träningar, tränat mycket mer utomhus och ja nu bara väntar de på att få börja träna i grupp igen. Tyvärr fick vi ställa in både våruppvisningen och juluppvisningen. I maj hade vi fullt upp med gratis barnträningar utomhus som var otroligt välbesökta.

Gymmix har också fått ändra schema, rutiner, rengöring av både redskap och händer, byta lokaler, ta bort boxpass och göra många ändringar i verksamheten. Tyvärr är den verksamheten också stängd just nu. Men hoppet lever och ett nytt vårschema bara väntar på att få starta så fort läget har stabilitierats. 

Jag vill också rikta ett stort tack till styrelsens medlemmarna som har haft ett intensivt år med många extra möten och flera tuffa beslut.

Vi kämpar vidare in i 2021 och närmar oss vårt 90-års jubileum, 2022. Jag hoppas att vi tillsammans med våra medlemmar kan fira ordentligt i ett förhoppningsvis helt pandemifritt 2022.

Så fort vi får klartecken från vår kommun och Svenska Gymnastikförbundet öppnar vi vår verksamhet igen. Tills dess hoppas jag att ni håller i, håller ut och fortsätter hålla avstånd!

Jag vill önska er ett riktigt Gott Nytt År!!

Ingela K Lindström
Ordförande Sala GF

Nyhetsarkiv
Styrkemix på tisdagar2021-08-25 13:39
Årsmöte 28/32021-03-07 17:19
Gott Nytt År2020-12-31 11:22
Förlängning av kort!2020-07-24 17:19