Sala Gymnastikförening
Gymnastik/ Gymmix
Information kring anmälan

Anmälan

Vi har många som vill börja träna hos oss. Vi har tyvärr ingen kölista då vi omöjligt hinner hantera den.

Så det är först till kvarn när anmälan är öppen.

När anmälan öppnas meddelas det på vår hemsida, Facebooksida och vår instagram:sala.gymnastikforening.

Anmälan gör du HÄR

Förtur och uppsägning av plats

Går du redan hos oss i en grupp måste du själv säga upp din plats om du vill sluta. Om inte blir du automatiskt anmäld till nästa termin. Mail skickas ut om sista datum för uppsägning i slutet av varje termin. Därefter ser vi hur många nya platser vi kan öppna upp inför nästa termin.

Är man vårdnadshavare och vill bli ledare hos oss har du eller ditt barn förtur till en plats. Vi står för utbildningar om du väljer att stanna hos oss minst ett år.  Meddela ditt intresse eller om du vill ha mer info via vår mail:  sala.gymnastikforening@gmail.com.

Ångerrätt:

Vill man inte behålla sin plats kan man få
avgiften återbetalad innan terminen är startad.

Är terminen igång får man inte avgiften återbetalad.