Sala Gymnastikförening
Gymnastik/ Gymmix
Viktig information
2020-11-05 20:27

Viktig information till dig som gymnast eller förälder,

Med anledning av den ökade smittspridningen av covid har våra grannlän fått nya skärpta allmänna råd. För mer info: https://www.folkhalsomyndigheten.se

Man ser en ökad smittspridning här i Västmanland och vi avvaktar beslut om eventuella skärpta riktlinjer även här. Det kommer i så fall med största sannolikhet att påverka träningar och träningstider för gymnasterna. Vi i föreningen bevakar utvecklingen och följer Svenska gymnastikförbundets råd och riktlinjer specifikt kring gymnastiken.

Vi vill påminna och uppmana till att följa råden om att hålla ut, hålla avstånd och hålla sig hemma vid MINSTA symtom.

Har du frågor och funderingar rörande detta är du välkommen att höra av dig till styrelsen, sgf.gymmix@gmail.com.

Sala Gymnastikförening