Sala Gymnastikförening bildades 1932.

Egentligen bildades föreningen 1882 men efter en tid dog föreningen ut, den lades dock aldrig ned. Vi räknar ändå nuvarande Sala GFs start 1932.

1934 begärde Sala GF och fick inträde i Svenska Gymnastikförbundet.

2009 startades Gymmix som varumärke i föreningen.

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med ca 229 000 medlemmar i drygt 1 100 föreningar över hela landet.

Gymnastik har varit med vid olympiska spelen sedan starten 1896. Damerna kom dock inte förrän 1928.

Sala hade tidigare två gymnastikföreningar, 1992 slog man samman till en förening.

Föreningen har två kommittéer

Barn- o ungdomsverksamhet, BUS och Gruppträning för vuxna, Gymmix

När du tränar med Gymmix bidrar du till vår barn- o ungdomsverksamhet.

Överskott går till bland annat inköp av redskap och bidrar till att vi kan hålla låga deltagaravgifter.

Vi önskar att alla som vill fick vara med men...
brist på hallar  och ledare för våra barngrupper gör att vi inte kan erbjuda alla en plats.

För att göra en anmälan och hamna i vårt kösystem, vänligen gör detta via vårt anmälningsformulär under Intresseanmälan

Kontakta oss gärna om frågor och funderingar. Kanske vill just du vara med och utveckla föreningen.
Bli instruktör i Gymmix eller ledare i någon av våra barn- o ungdomsgrupper?
Att bara finnas till hands och hjälpa ledare med administration eller arrangemang är värdefullt.

Vädret Sala