Sala Gymnastikförening
Gymnastik/ Gymmix

Våra grupper är fulla och anmälan är STÄNGD.

Vi öppnar upp under december. Vi kan just nu endast erbjuda platser om vi får in avanmälningar.

Först till kvarn gäller när anmälan är öppen.  Anmälan gör du HÄR

/ Barn och Ungdomskommittén

Sala.gymnastikforening@gmail.com

Anmälan till plater våren 2022
2021-12-05 13:06

Idag öppnar vi upp lediga platser till våren 2022 i grupperna:

Stor&liten 1 (1,5-3år + en vuxen )

Cheerleading ( 7-11 år )

Finns även plater kvar i Minigympa.

Fler plater kan tillkomma i andra grupper inom kort.

Anmälan gör du

HÄR

Ny länk uppvisningen!
2021-12-04 14:06

Länk uppvisningen

Du kan även se uppvisningen i efterhand.

Viktig information om Juluppvisningen
2021-11-24 18:31

DIGITAL JULUPPVISNING 4/12

Då krav på vaccinationsbevis kommer att ställas för evenemang med över 100 personer från den 1/12 har styrelsen i Sala GF beslutat att vi genomför Juluppvisningen digitalt.

Ni som har köpt biljetter till uppvisningen har möjlighet att behålla dem och de gäller som entré till vårens uppvisning. Vill någon ha tillbaka pengarna går det att lösa. Se nedan.

Vi kommer att genomföra uppvisningen i Idrottshallen lördagen den 4/12 kl:14 tillsammans med alla gymnaster.

Uppvisningen kommer att live-sändas, via vår Youtube kanal - Sala Gymnastikförening
Sändningen startar 14.00.

Vi förstår att detta beslut väcker många olika känslor. Det baseras på att vi vill göra detta evenemang så säkert vi kan för våra barn och unga och minska risken för eventuell smittspridning speciellt då Västmanland har hög smittspridning. Vi hoppas på förståelse på hur vi väljer att hantera denna speciella omständighet.

Återköp av biljett
Om du vill få tillbaka pengarna behöver du lämna tillbaka julbiljetten du köpt tillsammans med kontaktuppgifter; fullständigt namn, mobilnummer samt bank/kontouppgifter.

Juluppvisning
2021-10-16 18:08
Biljettförsäljning onsdag 20/10

För att se uppvisningen krävs en uppvisad biljett. En biljett kostar 50kr och vi har ett begränsat antal. Först till kvarn!

Försäljningen sker utanför Salbergahallen mellan 17.00-19.00. Vi tar endast emot swishbetalning.

/ BUS

sala.gymnastikforening@gmail.com

Webbshop
2021-09-19 14:37

Nu kan vi äntligen presentera vår webbshop!

Webbshop i samarbete med Intersport Sala:

Klicka på länken för att komma direkt till webbshopen:

- Bli medlem och logga in på Intersports hemsida för att kunna ta del av clubpriser och andra erbjudanden.

- Du kan beställa föreningsoverall, träningskläder och andra produkter med föreningens logga, du kan även lägga till namn på alla överdelar.

- Beställ och betala direkt på webben, du får ett sms skickat till dig när beställningen är klar att hämta i Intersports butik i Sala.

- Det går endast att tycka förnamn på plaggen

Du kan läsa mer om detta på våran hemsida under fliken "webbshop".

Flera storlekar kommer in när det finns på lager.

/Sala Gymnastikförening

Nyheter från våra grupper