SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sala Gymnastikförening
Gymmix Gruppträning
Box/styrka
Box är en intensiv träningsform där man parvis turas om att slå och sparka på mittsar. Träningen är inspirerad av olika kampsporter men med något enklare tekniker. Box är en relativt krävande träningsform även om man självklart själv väljer vilket tempo man vill hålla.
 

Box är en gruppträningsform som främst är tänkt som konditionsträning, men man lägger ofta in vissa styrkeövningar som exempelvis situps och pushups. Träningen är inspirerad av olika kampsporter, men till skillnad mot kampsporterna använder man enklare kombinationer för att alla ska kunna hänga med. Box är någonting för dig som gillar tuff och allsidig träning. Efter några gånger så höjs självförtroendet rejält.

Träningen utövas parvis där den ena parten har säckhandskar, ett slags tunna boxhandskar, och den andra håller mittsar. Den som har handskarna utför sedan olika kombinationer av sparkar och slag mot mittsarna som partnern flyttar beroende på vilka sparkar eller slag som ska utföras. Därefter byter man roller.

Du behöver inte ta med dig en partner, vi kan para ihop dig med någon på passet.

Du behöver inte heller ta med handskar eller mittsar då detta finns att låna. Man får gärna använda Boxlindor så vi minskar slitaget på handskarna, detta finns att köpa före och efter pass för 70kr av instruktören i idrottshallen.


Max antal: 40st